Nederlands
Beste Prijs Garantie

KERSTDORP ROOSTEREN

Onze Kersthappening in Roosteren zit alweer volop in de voorbereidingstijd. Ook dit jaar weer een mooie samenwerking tussen HOEVE SCHETTEREIND en HOTEL-RESTAURTANT DE ROOSTERHOEVE. Dit jaar kun je al wandelend, halverwege midden in ons dorp, een bezoekje brengen aan de St JACOBUS KERK, speciaal geopend op deze zondag 24 november. De locaties zijn ook bereikbaar per PAARDENTRAM met 2 schitterende Belgische trekpaarden.  Figuranten van TIBA zullen het geheel opvrolijken in hun prachtige kledij van weleer .....

HOTEL-RESTAURANT DE ROOSTERHOEVE . Een indoor Kerstfair met tal van standhouders, koffie & gebak lounge , lekkere hapjes & drankje. Dit jaar zullen er ook stands buiten staan in de sfeervolle wintertuin.

HOEVE SCHETTEREIND . Kijk rond in het Kersthuis, wandel door de wintertuin met vele verse groendecoraties, vuurkorven, kerstbomen, kaarsen en gezelligheid. Geniet van allerlekkerste koffie-varianten en heerlijk gebak.

Entree is gratis op beide locaties.

Parkeermogelijkheid op het marktplein in Roosteren, bij HR de Roosterhoeve en in het weiland achter Hoeve Schettereind.  Parkeer verstandig en blokkeer geen toegangswegen.  

 

 

Previous image Next image