Hieronder volgt een kleine selectie uit onze a la carte kaart. Daarnaast serveren wij ook diverse seizoensgerechten en kunt u kiezen voor ons menu gastronoom.
VOORGERECHTEN:
* COCKTAIL ROOSTERHOEVE met kipfilet, ananas, celeri, walnoot en mandarijntjes
* GEROOKTE PALING met appel-celerisalade
* VISFANTASIE met gerookte zalm en paling, Hollandse garnalen, scampi's en salade
* OSSENSTAARTSOEP met madeira
* ESCARGOTS PROVENÇALE in kruidenboter met peterselie
* variatie van CARPACCIO VAN OSSENHAAS
* TOMATENSOEP
Alle voorgerechten en soepen worden geserveerd met stokbrood en boter.
De prijzen van onze voorgerechten variëren tussen de € 5,00 en € 19,50.
HOOFDGERECHTEN:
* CHATEAUBRIAND met stroganoffsaus (min. 2 pers)
* TOURNEDOS met demi-glace saus
* KALFSOESTER met room-sherry saus
* KALFSZWEZERIK krokant gebakken en geserveerd met saus bereid met oesterzwammen, room en cognac
* VISVERWENNERIJ zeewolffillet, zeetongfilet en scampi's met zachte saffraansaus
* SOLE MEUNIERE in boter gebakken zeetong
* GEGRATINEERDE HEILBOTFILET
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met groenten- en aardappelgarnituur.
De prijzen van onze hoofdgerechten zijn vanaf € 24,50.